ANANDIN PROGRAM

Kako bi svojim korisnicima omogućila kompletan razvoj u vježbanju i ostalim aspektima joge, Ananda svojim korisnicima nudi program prilagođen gotovo svim tipovima vježbača, od početnika do naprednih ili onima kojima se ranija praksa bolje uklapa u dnevnu rutinu.

Utorkom i četvrtkom, 05:30 – 06:45

KRIYA I HATHA VINYASA

Ovi rano jutarnji satovi su prilagođeni svim razinama, od početnika do naprednih i obogaćeni probranim tehnikama Hatha yoge za jutarnje buđenje i energizaciju. Kriyama se u jogi nazivaju tehnike kojima se tijelo pročišćava, budi i snažno opskrbljuje kisikom i energijom, savršeno za početak novog dana.

Ponedjeljkom i srijedom, 09:15 – 10:30

JUTARNJA MIX JOGA

Satovi su joga multistil tipa, otvoreni za sve razine. Kombinacija su hatha joge, ashtanga stila i kundalini kriya uz korištenje pojaseva i blokova. Ovi će vas koktel satovi razgibati i izbalansirati, fizički i energetski.

Ponedjeljkom i srijedom, 19:30 – 21:00

HATHA VINYASA I PRANAYAMA

Satovi nisu namijenjeni početnicima nego svima koji su se već susreli s jogom. Uz tehnike Hatha yoge (asane, bandhe, mudre, kriye) radit će se i tehnike pranayame. Na ovim satovima radimo napredniju praksu: brža vinjasa ili pak meditativnija i spora uz dulje zadržavanje u asanama, rade se i naprednije asane te pranayama (naprednije tehnike disanja).

Utorkom i četvrtkom, 19:00 – 21:00

ABC JOGA – joga za početnike

Ovi satovi osmišljeni su za potpune početnike. Satove vodi Olga i asistentica u treningu zajedno kako bi početnike što sigurnije i predanije uvele u joga praksu. Obrađuje se asana po asana, rade se vježbe snage, mobilnosti, istezanja, stabilizacije trupa i zglobova kako bi tijelo postupno izgradilo navedeno, a početnici osvijestili tijelo i njegov način rada. Također, rade se i jednostavnije vježbe disanja i njegovog povezivanja s pokretom, i u konačnici jednostavnije vinjase odnosno fluidno kretanja sa dahom od asane do asane odnosno od položaja do položaja. Budite slobodni izabrati svoj tip vježbe ovisno o vlastitim preferencijama, spremnosti i stilu života i radujemo vašem dolasku.